Uit in het Meetjesland

  • 7 juli 2020

De cultuursector krijgt groen licht om - onder voorwaarden - opnieuw van start te gaan. De zomer zal er dan wel anders uitzien, maar we kunnen toch opnieuw genieten van cultuur en andere activiteiten! Daarom nodigt de Meetjeslandse cultuursector iedereen opnieuw UiT om te genieten van een cultuurzomer in onze regio!

Jouw staycation plannen?

Ga dan eerst eens naar www.uitinhetmeetjesland.be. Daar vind je een mooi overzicht van alle (culturele) activiteiten in Wachtebeke, Aalter, Assenede, Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Sint-Laureins en Zelzate.

We doen dit uiteraard veilig. Hou voldoende afstand tussen jouw bubbel en deze van een andere en volg vooral goed de instructies van de organisator.

Ben jij organisator en pas je jouw activiteit graag aan? 

Je kan via de COVID Event Risk Model bekijken hoe goed jouw activiteiten aan de maatregelen voldoen en welke kleurcode je hiervoor krijgt! Voer deze dan in op www.uitdatabank.be en gebruik bij publicatie het trefwoord ‘coronaproof’.

Like de vernieuwde Facebookpagina van UiT in het Meetjesland en wordt op de hoogte gehouden van zalig zomerse activiteiten!

 

UiTPAS Meetjesland vanaf september ook in Wachtebeke

Meer goed nieuws voor het Meetjesland: vanaf september kan je ook in Wachtebeke  gebruik maken van de UiTPAS Meetjesland.
 
Iedereen kan een UiTPAS kopen voor 5 euro (2 euro tot 26 jaar) om punten te sparen en om te ruilen binnen en buiten het Meetjesland!

Zo’n UiTPAS kopen? Groot gelijk! Je ontvangt er meteen een aantal welkomstvoordelen bij! Alle Meetjeslandse omruilvoordelen vind je terug op www.uitpasmeetjesland.be. Maar neem ook eens een kijkje op www.uitpas.be voor alle voordelen uit heel Vlaanderen.

Wachtebekenaren die recht hebben op een UiTPAS Meetjesland met kansentarief, kunnen korting krijgen voor verschillende vrijetijdsactiviteiten in alle gemeenten die deelnemen aan UiTPAS Meetjesland. Neem al eens een kijkje op www.uitpasmeetjesland.be, binnenkort vind je daar alle info over de nieuwe welkomst- en omruilvoordelen!