'Repoweren' bestaande windturbines

  • 25 juni 2020

Storm is een Vlaamse windparkontwikkelaar gespecialiseerd in het ontwerp en de exploitatie van windturbineparken. Storm heeft 15 windparken in gebruik verspreid over heel Vlaanderen. Die windparken voorzien samen in het jaarlijkse energieverbruik van 66.600 gezinnen.

Het bedrijf heeft plannen om de twee windturbines van windpark Wachtebeke te ‘repoweren’, dat betekent dat ze zullen vervangen worden door krachtigere modellen met een vermogen van 6MW. De locatie van de windturbines is aangeduid op het plannetje hieronder.

Plan windmolens

Storm nodigt je graag uit op een infomoment waarop ze deze plannen in detail zullen toelichten. Dit infomoment zal plaatsvinden in Cafetaria Puyenbroeck, Craenendam 1, 9185 Wachtebeke, op dinsdag 7 juli.

Voor dit infomoment houden we rekening met de richtlijnen rond Covid-19. Wij vragen je dan ook een afspraak te maken, zodat we het aantal gelijktijdige bezoekers kunnen beperken en iedereen persoonlijk te woord kunnen staan. Je kan op 7 juli een tijdsslot van 30 minuten kiezen tussen 16u00 en 20u00. Er zullen vertegenwoordigers van Storm aanwezig zijn om je persoonlijk de plannen toe te lichten.

Je kan telefonisch een afspraak maken via het nummer 03 210 07 20 of per mail info@storm.be. Wij vragen stipt aanwezig te zijn en dit enkel op het door jou gekozen tijdsstip.

De presentatie van deze plannen zal vanaf 7 juli online raadpleegbaar zijn op www.storm.be/wachtebeke. Als je liever niet naar ons infomoment komt, kan je je vragen stellen via e-mail of je kan een telefonische afspraak maken waarop één van onze collega’s je vragen in detail zal beantwoorden.