Nieuws

  • 5 juni 2020
Werken Puttestraat

Werken Puttestraat: aansluiting op fietssnelweg

De Puttestraat, een verbinding tussen Kalve en de fietssnelweg doorheen het Heidebos, wordt na het bouwverlof (vanaf midden augustus) aangepakt.
man houdt bordje met daarop geschreven 'jobstudenten gezocht' vast
  • 5 juni 2020

Jobstudenten WZC De Mey gezocht

Heb je een hart voor ouderen, ben je sociaal vaardig en wil je, als student, instaan voor de dagelijkse zorg van onze bewoners? Dan is deze studentenjob in het woonzorgcentrum De Mey zeker iets voor jou!
Affiche van een man die fiets. Met z'n allen op de fiets, jij morgen ook?
  • 3 juni 2020

Blijven fietsen

We moedigen iedereen aan om te blijven fietsen, nu we met z’n allen het gemak en het plezier van onze fiets ontdekt hebben tijdens de lockdown. We zijn goed bezig! En dat willen we graag samen met jou blijven stimuleren!   
collage met politieafbeeldingen
  • 25 mei 2020

Jaarverslag van Politiezone Regio Puyenbroeck

Vorig jaar ontving onze politiezone 12.638 noodoproepen voor de vier gemeenten Wachtebeke, Lochristi, Moerbeke-Waas en Zelzate. 
Eikenprocessierups
  • 4 juni 2020

Eikenprocessierupsen in Wachtebeke

Op verschillende eiken in Wachtebeke zijn momenteel nesten van eikenprocessierupsen te zien. De eikenprocessievlinder is een mooie, onschuldige grijze nachtvlinder van enkele centimeters groot.
Lezing prof. Patrick Willems
  • 28 mei 2020

Aandacht voor water

"Als de droogte aanhoudt, zitten we tegen het einde van de zomer zonder water. Nooit eerder zaten we zo vroeg in code oranje", zegt hydroloog Patrick Willems deze week in De Standaard.
Week van de bij
  • 19 mei 2020

Week van de bij

Bijen leveren een heel grote bijdrage aan onze samenleving. Tijdens "de week van de bij", van 31 mei tot 7 juni, geven we onze bijen extra aandacht. Want zonder de bij zouden heel wat groenten- en fruitsoorten verdwijnen.
Swedish chef uit de Muppets
  • 3 juni 2020

Vacature hulpkok

Woonzorgcentrum De Mey is op zoek naar een hulpkok die overdag (ook in het weekend) instaat voor de voorbereiding en bereiding van de maaltijden voor de bejaarde bewoners, personeelsleden en buitenstaanders. Meer info lees je in onze vacature.
De hoofdverpleegkundige slaat een babbel met een bewoonster van het woonzorgcentrum.
  • 26 mei 2020

Vacature hoofdverpleegkundige WZC De Mey

Ben jij de enthousiaste, gedreven collega die ons schip komt versterken? Wij zijn op zoek naar een (m/v/x):
Tekencheck
  • 15 mei 2020

Wees niet gek. Doe de tekencheck.

Had jij al eens een tekenbeet? Teken kan je overal in de natuur tegenkomen, dus niet alleen als je het bos intrekt. Ook als je in de tuin werkt, gaat wandelen of buiten speelt, kan een teek je pad kruisen.