Nieuws

  • 22 januari 2020
verkeersbord wegwerkzaamheden

Herstellingswerken Dorp – Kerkstraat

Aclagro nv, de aannemer die verantwoordelijk is voor de riolerings- en wegwerkzaamheden in de tweede fase van de dorpskernherinrichting, voert nog enkele aanpassingen uit om de werken definitief te kunnen opleveren.
homepage
  • 16 januari 2020

Nieuwe website gelanceerd!

Ontdek onze nieuwe gemeentelijke website
logo provincie Oost-Vlaanderen
  • 7 januari 2020

Concessiehouder in Puyenbroeck

Als eigenaar en beheerder van het sportcentrum in Provinciaal domein Puyenbroeck is de Provincie Oost-Vlaanderen op zoek naar een concessiehouder voor de exploitatie van een pop-up sportbar in het vernieuwde sportcomplex.
Derek met zijn gitaar
  • 13 januari 2020

Foyer Literair - Derek

Derek - Alleen Thuis Zaterdag 15 februari vanaf 20u30 Cultuurhuis Safarken € 6 of duoticket voor € 10 Tickets en info via bibliotheek@wachtebeke.be of 09 345 73 63
poster met batterij gezocht
  • 7 januari 2020

Waarom batterijen inleveren?

Vlaanderen is een goudmijn voor waardevolle grondstoffen. En dit zonder dat we het zelf beseffen. Bij een gemiddeld Vlaams gezin liggen ongeveer 30 gebruikte batterijen verborgen. Dat staat gelijk aan een groot volume van onbenutte waardevolle grondstoffen bij al die gezinnen.
Daithi Rua met zijn gitaar
  • 9 januari 2020

Foyer Muziek - Daithi Rua

De Ierse, in Gent wonende, singer-songwriter Daithi Rua staat garant voor intense songs, sterk geënt op de Ierse muziektraditie: meeslepend, muzikaal en warm... In Ierland opgegroeid in een muzikale familie, speelde hij van kindsaf in de lokale folkband.