Nieuws

  • 25 januari 2021
poster vaccinatie

Vaccinatie tegen het coronavirus

De Wachtebeekse woonzorgcentra zijn gestart met vaccineren. Onze gemeente zal eveneens een groot vaccinatiecentrum opzetten in provinciaal domein Puyenbroeck.
Zonnepaneel
  • 22 januari 2021

Herbekijk de infoavond over zonnepanelen van Energent

Heb je de infoavond over zonnepanelen van afgelopen dinsdag gemist? Je kan alles herbekijken via deze link.  
Uitleg isolatie en quarantaine
  • 18 januari 2021

Wanneer in isolatie of quarantaine gaan?

Dankzij jullie inspanningen tijdens de eindejaarsperiode is de impact op het aantal besmettingen relatief beperkt gebleven. Waarvoor onze dank! We mogen echter de teugels niet laten vieren.
affiche e-boeken gratis te leen via website Wachtebeekse BIB
  • 13 januari 2021

Gratis e-boeken te leen via website Wachtebeekse bib vanaf 15/01

Vanaf 15 januari kan je via de website van de Wachtebeekse bibliotheek gratis e-boeken lenen. Alle leden van de bib kunnen op hun eigen apparaat (laptop, tablet, gsm...) naar keuze 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden via het e-boekenplatform CloudLibrary.
wegenwerken
  • 22 januari 2021

Herstellingswerken Walderdonk

  Vanaf maandag 25 januari zullen er enkele lokale herstellingen uitgevoerd worden ter hoogte van Walderdonk 38-54. Over een lengte van 40 meter wordt het hoogteverschil tussen het fietspad en de parkeerstrook aangepast.
vaccinatie
  • 15 januari 2021

Oproep vrijwilligers vaccinatiecentra

Wil jij meehelpen als vrijwilliger in het vaccinatiecentrum van Puyenbroeck? Laat het aan ons weten zodat we samen met alle betrokken partners een overzicht hebben van alle geïnteresseerden en we zo snel mogelijk de puzzel kunnen maken van hoeveel mensen we op welke positie nodig hebben!
Kip in hok
  • 13 januari 2021

Ophokplicht pluimvee en vogels nog steeds van kracht

Er geldt nog steeds een ophokplicht voor pluimvee en vogels. Die maatregel werd half november vorig jaar ingevoerd toen de vogelgriep opdook in ons land. Aangezien de ziekte nog steeds circuleert, blijft de ophokplicht van kracht voor onbepaalde duur.  
poster poezievertellingen 2021 bibliotheek Wachtebeke
  • 20 januari 2021

DIGITALE Poëzievertellingen door Said Dnoub 3 februari

Van 28 januari tot 3 februari is het poëzieweek! De Wachtebeekse bibliotheek organiseert daarom een DIGITALE poëzievertelling door Said Dnoub op 3 februari.
Poster campagne baarmoederhalskanker
  • 14 januari 2021
oprit kinderopvang met werkzaamheden
  • 8 januari 2021

Werken in Godshuisstraat - kinderopvang blijft bereikbaar

Door de private werkzaamheden op de hoek van de Godshuisstraat is er enige hinder mogelijk aan de oprit naar de Buitenschoolse Kinderopvang (BKO) Het Meykevertje, de jeugdlokalen en 't Bazaarke. Auto’s kunnen er slechts een deel van de ingenomen openbare weg gebruiken.