Nieuws

  • 30 maart 2020
valse factuur van De Watergroep

Opgelet: valse facturen van De Watergroep in omloop

De Watergroep kreeg van enkele klanten de melding dat er momenteel valse facturen de ronde doen. Kreeg je een e-mail van afzender 'Watergroep' in je mailbox met als onderwerp 'Eind jaarafrekening' of 'De jaarrekening'? Wissen!
Woonzorgcentrum De Mey ingang
  • 29 maart 2020

Corona in WZC De Mey

Ondanks de strenge voorzorgsmaatregelingen waarbij elk bezoek in het woon- en zorgcentrum “De Mey”  vanaf 13 maart verboden werd, zijn nu toch  3 personeelsleden positief  getest op covid-19.
aanmelden gentse school
  • 23 maart 2020

Wil je kind in Gent naar het middelbaar?

Tot en met 22 april 2020 (12 u ‘s middags) kan je je kind aanmelden voor een secundaire school in Gent.
Update logo
  • 13 maart 2020

Update coronavirus: aanpassing gemeentelijke diensten

MAATREGELEN CORONAVIRUS GEMEENTEHUIS:
poster conflicten oplossen
  • 27 maart 2020

Coronacrisis mag niet leiden tot familiaal geweld

Tijdens de coronacrisis verwacht hulplijn 1712 een toename van conflicten en geweld in gezinnen. Vandaag al krijgen vele politiezones en parketten meer klachten over familiaal geweld.
poster psycholoog
  • 22 maart 2020

Gratis psycholoog ter ondersteuning van 65+-ers

Alle 65-plussers kunnen een beroep doen op de ondersteuning van onze 'eerstelijnspsycholoog voor 65-plussers' - Lisa De Milde.  Dit aanbod wordt nu tijdelijk gratis aangeboden via een telefonisch gesprek of via beeldbellen.
WZC De Mey
  • 11 maart 2020

Skypen met woonzorgcentrum De Mey

Corona-update: woonzorgcentrum De Mey laat op vraag van de Vlaamse minister van Volksgezondheid geen bezoekers meer toe. Deze maatregel geldt tot minstens 19 april 2020.
heidebos zicht op de bomen
  • 27 maart 2020

Heidebos overspoeld door coronawandelaars

Er loopt deze dagen een massa volk in het Heidebos en andere natuurgebieden. Dat is normaal en begrijpelijk gezien de huidige situatie. Iedereen wil een luchtje scheppen, even van tussen de vier muren weg zijn.
buren helpen elkaar
  • 19 maart 2020

Wachtebekenaren helpen elkaar

Wil je iemand uit je buurt helpen die je nog niet zo goed kent of waarvan je vermoedt dat hij of zij ziek is? Heb je zelf hulp nodig maar wil je niet zomaar bij anderen langsgaan, bijvoorbeeld omdat je ziek bent?
Mensen testen de hondenlosloopzone uit
  • 6 maart 2020

Hondenlosloopzone Kloosterbos

De hondenlosloopzone in het Kloosterbos is er al een tijdje. Enkel op deze plek mogen honden loslopen, in het overige deel van het Kloosterbos is dit niet toegelaten. In het bos mogen de honden wel aangelijnd wandelen met hun baasje.