Concessiehouder in Puyenbroeck

  • 7 januari 2020

Als eigenaar en beheerder van het sportcentrum in Provinciaal domein Puyenbroeck is de Provincie Oost-Vlaanderen op zoek naar een concessiehouder voor de exploitatie van een pop-up sportbar in het vernieuwde sportcomplex.

Het vernieuwde sportcomplex van Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke opende dit najaar de deuren. De nieuwe, ruime horecagelegenheid wordt het kloppend hart van het sportcomplex.

Omdat de exploitatieopdracht heraanbesteed wordt, is de Provincie op zoek naar een tijdelijke uitbater voor een pop-up concept. Dit betreft zowel de binnenbar, als de buitenbar gelegen aan het terras van de buitenbaden. Het sportcomplex ontvangt jaarlijks tussen de 350 000 en 400 000 bezoekers.

De concessie loopt van 1 april 2020 tot 1 maart 2021 en is maximaal met één jaar verlengbaar in afwachting van een duurzame heraanbesteding van deze exploitatie.

Interesse?

Voor bijkomende inlichtingen en het verplichte plaatsbezoek kan je contact opnemen met Stijn Van Hoey (0477 28 81 85 of stijn.van.hoey@oost-vlaanderen.be).

De opdracht wordt gegund op basis van een objectieve vergelijking van offertes.  

Dien je offerte in uiterlijk maandag 3 februari om 12 uur.

De offerte moet voldoen aan de exploitatievoorwaarden en de minimale eisen onder toewijzingscriteria.

Dien je offerte in pdf in per mail naar Steven Van de Putte (steven.van.de.putte@oost-vlaanderen.be met margaux.de.cock@oost-vlaanderen.be in cc).

Deze offerte bevat, naast het voorstel van concessievergoeding, ook volgende bijlagen: 

  • Een plan van aanpak (dossier met niet-limitatief financieel plan, concept, productengamma)
  • Gedetailleerde prijslijst
  • Conceptinrichtingsplan en een overzicht van toestellen en meubilair
  • De bijlagen die vermeld staan onder 2. Kwalitatieve selectie en toegangsrecht

Meer info