Operatie Proper: is jouw vereniging al ingeschreven?

Operatie proper is een project van Mooimakers dat scholen en verenigingen een duwtje in de rug wil geven om in actie te komen voor meer openbare netheid.

Wat houdt het in?

• Je vereniging vult een korte vragenlijst (max. 15 vraagjes!) in om een zicht te krijgen op wat jullie al doen in de strijd tegen zwerfvuil.
• Op basis van de antwoorden, krijgen jullie concrete actiepunten voorgesteld waar jullie mee aan de slag kunnen. Enkele van die actiepunten zijn verplicht, andere kan je zelf kiezen. De actiepunten die je hier aanduidt, vormen automatisch jullie actieplan.
• Jullie actieplan komt bij de gemeente of afvalintercommunale terecht. Zij zullen dit goed- of afkeuren en ook de voortgang samen met jullie opvolgen.
• Tussentijds posten jullie foto's en delen jullie de vooruitgang.

Stap in en verdien zo een mooie cheque!

Scholen, groepen en verenigingen die hun opgenomen engagement in de praktijk hebben omgezet, ontvangen op het einde van het schooljaar een mooie beloning.
Deze bedraagt 3 euro per leerling of per lid, met een minimum beloning van 150 euro en een maximum beloning van 1.500 euro per school of vereniging.

Lees meer over het project op https://mooimakers.be/operatie-proper. Het aanspreekpunt voor verenigingen in Wachtebeke is IDM. Je kan mailen naar kim.collewaert@idm.be of tjen.hillaert@idm.be

Samen kunnen we Vlaanderen mooier maken!

Operatie proper

09 oktober 2019

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Wachtebeke!

Nieuwsoverzicht