Dag van de Kinderbegeleider - 12 oktober

Op 12 oktober is het Dag van de Kinderbegeleider. Dan krijgen kinderbegeleiders in heel Vlaanderen heel wat complimenten omdat ze elke dag van de kinderopvang een fijne en warme plek maken waar elk kind zich goed voelt.

Naar aanleiding van de Dag van de Kinderbegeleider werden er complimentenkaartjes ontworpen met de slogan ‘Jij laat elk kind groeien en bloeien!’. Ouders en grootouders worden uitgenodigd om deze te overhandigen aan de kinderbegeleiders.

Ook in buitenschoolse kinderopvang “Het Meykevertje” worden er dergelijke kaartjes voorzien. We hopen op talrijke complimentjes en kaartjes aan het adres van de begeleiders.

Denk jij ook aan je kinderbegeleider met een vriendelijke attentie?

De actie ‘Dag van de Kinderbegeleider 2019’ is een samenwerking tussen Kind en Gezin, VVSG-Steunpunt Kinderopvang, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Federatie kinderopvang, VCOK, Limburgs Steunpunt Kinderopvang, Felies, 3WPlus en Landelijke Kinderopvang. Ook op sociale media worden kinderbegeleiders in Vlaanderen in de bloemetjes gezet met de begeleidende hashtag #dagvandekinderbegeleider.

kinderbegeleider

08 oktober 2019

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Wachtebeke!

Nieuwsoverzicht