Groepsactie stookolietanksanering

Plan je een omschakeling van stookolie naar aardgas of een andere warmtebron? Of ben je al omgeschakeld, maar is jouw stookolietank nog niet gesaneerd? Wegens groot succes werd de groepsactie stookolietanksanering verlengd. Vraag een persoonlijke offerte aan en geniet van de bijzondere voorwaarden om jouw ondergrondse of bovengrondse tank te laten saneren.

Waarom saneren?

De milieuwetgeving bepaalt dat elke tank die buiten gebruik wordt gesteld, geledigd, gereinigd en verwijderd of opgevuld moet worden door een erkend tanktechnicus. Oude stookolietanks bevatten vaak nog olieresten en kunnen roesten en doorlekken. Dit houdt een ernstig risico in voor bodem- en grondwatervervuiling. Bij verkoop van je woning moet je daarom met een attest kunnen bewijzen dat de tank correct werd gesaneerd. Een niet-gesaneerde tank houdt ook een financieel risico in want de eigenaar moet instaan voor de kosten van bodemsanering.

Samen saneren!

De groepsactie van Veneco loopt nog tot 31 oktober 2019. Je kan een persoonlijke offerte aanvragen bij All-in Tank Service via veneco.tanksaneringen.be of bel naar het nummer 0800/11 124.
De algemene voorwaarden voor de groepsactie kan je raadplegen op de website van Veneco.

01 oktober 2019

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Wachtebeke!

Nieuwsoverzicht