Paardrijtornooi 20, 21 en 22 juli

De Sint-Hubertusvereniging geeft de aftrap van haar tornooien op vrijdag 20 juli met een mini-voetbaltornooi (vanaf 18u). De hongerigen spijzen ze met een lekkere, verse huisgemaakte spaghetti en de dorstigen laven ze met verschillende dranken aan democratische prijzen.

Op de nationale feestdag, zaterdag 21 juli,  vanaf 8u, gaan maar liefst 450 combinaties: pony en hun ruiter of amazone, strijden voor de eerste plaats. Zij die in aanmerking komen voor het podium, ontvangen hun medaille uit de handen van de Gedeputeerde van Sport of de Schepen van Sport. Je kan iedereen zien schitteren in verschillende disciplines: springen, individuele dressuur en ook groepsdressuur in de vorm van een 4-tal of 8-tal.

Op zondag 22 juli vanaf 8u ’s morgens zullen de wedstrijdterreinen helemaal klaarliggen om de volgende 500 combinaties te ontvangen. Dit keer gaat het over paarden en hun ruiters of amazones. Ook hier zullen de viervoeters het beste van zichzelf geven in diverse disciplines. De medailles worden uitgereikt door de Burgemeester, de Schepen van Sport of de sportfunctionaris.

Dit alles kan je volgen op de degelijke en mooie terreinen gelegen aan de Meersstraat ter hoogte van huisnummer 41.

paardrijtornooi

06 juli 2018

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Wachtebeke!

Nieuwsoverzicht