Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


Wachtebeke bewust mobiel: week van de mobiliteit 2017.

Op 16 september 2017 start de ‘Week van de Mobiliteit’. Niet alleen in Vlaanderen maar in heel Europa zetten lokale besturen, scholen, bedrijven en verenigingen terug hun schouders onder duizenden autoluwe initiatieven. Ook het gemeentebestuur van Wachtebeke geeft opnieuw gevolg aan de oproep van de mobiliteitsorganisaties en probeert de inwoners te sensibiliseren op het vlak van duurzame mobiliteit en bewust autogebruik.

Zaterdag 16 september 2017
Tweedehandsfietsenmarkt en gratis fietsgraveren.

2017-2 (Copy)

Tweedehandsfietsenmarkt

Koop een fiets voor een zacht prijsje.

Onze inwoners krijgen dit jaar opnieuw de mogelijkheid om tweedehands fietsen te kopen of te verkopen. Zoek je een dergelijke fiets of wil je een gebruikte (kinder)fiets verkopen, kom dan naar onze tweedehandsfietsenmarkt op zaterdag 16 september tussen 8:30 en 12:30u op het Dr. J. Persynplein. Om je fiets te kunnen verkopen, registreer jij je op de dag zelf aan de informatiestand te vinden naast de ingang van Cultuurhuis Safarken.

2017-1 (Copy)

Gratis fietsgraveren:

Tijdens de zaterdagmarkt, tussen 8:30u en 12:30u, wordt jouw rijksregisternummer gratis in het frame van je fiets gegraveerd. Daardoor kan men hem duidelijk identificeren als jouw eigendom. Gelieve hiervoor je identiteitskaart mee te brengen. Graveren biedt geen garantie tegen diefstal, maar vergroot bij diefstal wel de kans dat de politie je fiets kan opsporen en terugbezorgen.

Fietsen die vervaardigd zijn uit een kunststofmateriaal (bv. carbon) worden niet gegraveerd. De graveerstand vind je naast de ingang van het cultuurhuis op het Dr. J. Persynplein. Inwoners die hun fiets laten graveren maken kans op een verrassing. Ten einde wachtrijen zoals vorig jaar te vermijden wordt er nu gelijktijdig door 2 personen gegraveerd.

13 september 2017

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Wachtebeke!

Nieuwsoverzicht