Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


CAVALLO

Wat Lord of the Dance eens was voor de klassieke Ierse folkdans, is CAVALLO voor het populariseren van verschillende vormen van paardendressuur. 

duo hogeschool (Copy)

Deze nieuwe show zal te Wachtebeke (bij Zelzate) aan het Vlaamse publiek voorgesteld worden.

In een anderhalf uur durende demonstratie wordt men meegenomen op een reis door het zuiderse Spanje om op een adembenemende wijze kennis te maken met de diverse manieren waarop mens en paard samenleven en werken. 

De relatie van de mens en dier in werk en spel is het centrale thema van deze show en wordt langsheen poëzie en dans verkend, wat leidt tot een prachtig beeld van de liefde en respect dat mens en paard kan binden.
Dit alles gebracht op een uiterst moderne en stijlvolle manier, waarbij alle registers van bühne en theatertechnieken worden uitgepakt om de toeschouwer op een overdonderende wijze in te pakken.
Het geheel vindt plaats in een reuze viermast pagodetent met een absolute zichtbaarheid vanaf alle plaatsen op het gebeuren, waarbij dient vermeld dat deze tent heerlijk verwarmd is.

Door de prachtige choreografie van het evenement zal het publiek versteld staan voor het verbluffende meesterschap van de berijders en artiesten en betoverd worden door het majestueuze, de intelligentie en de schoonheid van deze paarden.
Een internationale cast van ruiters, dansers, acrobaten en de indrukwekkende paarden die het hart en ziel uitmaken van deze voorstelling.

CAVALLO, brengt spanning, durf, glamour, passie en comedie in een spektakel dat lang in de harten van al wie het gezien heeft zal gegrift blijven.
CAVALLO is een waar geworden sprookje, een levensdroom die in vervulling gaat, een glitterend spectaculaire theaterproductie die het paard optilt tot sterrenstatus.

iarz lans (Copy)Torrero lans (Copy)

Dit is de kwaliteit en standaard van shows zoals je ze maar zelden ziet buiten de grote ontspanningssteden als Londen, Las Vegas, New York of Parijs.

In 2017 zal deze productie in enkele Vlaamse en Nederlandse steden te bewonderen zijn, maar heeft nu reeds plaats en het is Wachtebeke dat de eer heeft om als eerste dit hippisch evenement te ontvangen.

Toegangsprijzen

Tribunes: Volwassenen: € 15,00 Kind (-12 jaar): € 10,00

Loges: Volwassenen: € 20,00 Kind (-12jaar): € 15,00

Info-telefoon

0465 674 157, vanuit Nederland: ++32 465 674 157

Van 11 tot en met 20 november zal de spektakeltent van deze paardenshow opgesteld staan in de grote weide aan de MERELSTRAAT. Deze tent is heerlijk verwarmd.

Voorstellingen zijn er op:

VRIJDAG 11/11: Première om 19:00u
ZATERDAG 12/11: 15:00u & 19:00u
ZONDAG 13/11: 15:00u

WOENSDAG 16/11: 19:00u

VRIJDAG 18/11: 19:00u
ZATERDAG 19/11: 15:00u & 19:00u

07 november 2016

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in Wachtebeke!

Nieuwsoverzicht