Join

joinlogo2012 (Copy)

JOIN is een solidariteitskoor dat in 1986 begon als JOngeren-INitiatief.

In het Engels betekent JOIN ‘kom erbij’ en in het Frans ‘schakel’. Allemaal woorden die op een of andere manier passen bij dit koor.

JOIN in kerk (Copy)

Het koor staat onder leiding van dirigente Kaat De Smet. Op dit moment zingen we met een 15-tal leden elke maand in de zondagsmis en proberen we tweemaal per jaar een themaviering te verzorgen. Daarnaast zijn we ook actief op aperitief-concerten of andere gelegenheden waar aan bewustzijnsverruiming wordt gedaan, meestal vanuit een christelijke motivatie. Af en toe worden we ook gevraagd voor een huwelijksviering, een doopsel, ... In maart 2000 kwam “Silayan” uit, onze CD die we opnamen in samenwerking met Tokopesa Yo en Esengo. Een andere unieke ervaring was ons 20-jarig jubileum dat we in 2006 vierden met alle oud-leden.

2012 was een feestjaar met twee hoogtepunten: een ‘zilveren’ weekend en de opname van het campagnelied van Broederlijk Delen dat in heel Vlaanderen werd verspreid.

De liederen die we zingen zijn vooral jong en klagen vaak onrecht en verdrukking in derde en vierde wereld aan. Met onze liederen uit alle continenten willen we een kettingreactie in gang zetten om mensen wakker schudden en te werken aan een “andere” wereld!
Join us!

Groepsfoto JOIN (Copy)

Interesse?

Neem contact op met een Joinlid of met :

Ann De Vilder, Dorp 42a, 093427280, de.vilder.ann@pandora.be
Petra Mussche, Groenstraat 47, 093450511, petra.mussche@scarlet.be

Onze activiteitenkalender vind je via deze link: www.dekenaatlochristi.be (bij werkgroepen).

Naar verenigingengids