Nieuws

Bericht aan lokale handelaars: afwijking op de verplichte wekelijkse rustdag mogelijk tussen 30 nov-3 jan

Het College van Burgemeester en Schepenen nam voor alle handelszaken een beslissing i.v.m. afwijkingen op de verplichte rustdag voor de periode van 30 november 2015 tot en met 3 januari 2016.

Lees verder1 december 2015

Vernieuwd politiereglement betreffende het organiseren van evenementen

Het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Wachtebeke maakt bekend dat het politiereglement betreffende het organiseren van evenementen werd aangenomen in de gemeenteraad van 26 november 2015 en van kracht wordt vanaf 1 januari 2016.

Lees verder1 december 2015

3 wijkplatforms erkend door de gemeenteraad

Op donderdag 26 november heeft de gemeenteraad 3 nieuwe adviesraden erkend: het wijkplatform Dorp-centrum, Langelede-Sluize en Overslag. Ze kunnen zich in de steigers zetten voor hun eerste werkingsjaar in 2016.

Lees verder1 december 2015

Vacant: job voor een voltijdse vrijetijdsconsulent

De gemeente Moerbeke-Waas en Wachtebeke werven samen een voltijdse vrijetijdsconsulent aan. De Wachtebeekse invulling voor deze job is die van part-time jeugdconsulent. Wie zich kandidaat wil stellen gelieve dit te doen uiterlijk 4 december vóór 12:00u.

Lees verder26 november 2015

Nieuw! Een mini-sociale kaart voor Wachtebeke

Je zoekt als oudere een rusthuis? Je hebt als jongere problemen met je seksualiteit of je genderidentiteit? Je zoekt hulp aan huis? Je zoekt een ziekenhuis? Je wil bouwen, verbouwen of renoveren en je wil de premiezoeker gebruiken? Voor dit alles kan jij terecht in de mini-sociale kaart van Wachtebeke.

Lees verder26 november 2015